Kayseri mobilya fuarı açıldı

Kayseri mobilya fuarı açıldı

Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, organize edilen Kayseri Dünya Ticaret Merkezinde mobilya fuarı açıldı.

KAYSERİ - TÜYAP  tarafından organize edilen Kayseri Dünya ticaret merkezinde mobilya fuarı açıldı.

 

Kayseri mobilya fuarı Dünya ticaret merkezinde düzenlene törenle açıldı.  Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Mısır'ın Kahire Ticaret Odası başkanı Akram El Shefei ve birçok firma sahiplerinin katılımı ile kesilen kurdele ile fuarın açılışı yapıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Kayseri Valisi Düzgün,  “Mobilya fuarı bizim için çok önemlidir, özellikle yurtdışında Türk bayilikleri ve temsilciliklerini görmek bizleri çok sevindiriyor” dedi.

 

Tüyap Fuarcılık Yapım Şirketi Anadolu Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, ilk kez Malezya'dan 24 firmanın katıldığını ve Mısır'ın Kahire Ticaret Odası yetkililerinin de fuar için Kayseri'ye özel olarak geldiklerini söyledi.

20-27 Nisan tarihine kadar açık olan fuar ilk günde yoğun ilgi duymaya başladı. Yurt dışında çok katılımın olduğu fuar, yeni sezonda yeni ürünler stantlarda yerini aldı.

 

Mobilya fuarına yeni ürünlerini sergileyen firma sahiplerinden Nihat Baktır “Bu yıl değişik modellerimizi sergiledik ve dünyanın birçok ülkesinden katılım olduğunu görüyoruz ve bu da bizi çok memnun ediyor ve İnşallah ülke ekonomisine güzel katkılarda bulunacağız” dedi.(İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.