Kayseri Umut Der'den Gençlik Gecesi

Kayseri Umut Der'den Gençlik Gecesi

Kayseri Umut Der tarafından düzenlenen gençlik gecesinde gençlik döneminin her yönden en verimli dönem olduğu dile getirilerek, bu dönemi İslam'a hizmetle en iyi şekilde değerlendirmemiz gerektiği vurgulandı.

KAYSERİ - Kayseri Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (UMUT-DER) gençlik gecesi düzenledi.

 

Program saat:19.00'da verilen yemekten hemen sonra başladı. Birçok etkinliğin yapıldığı geceye Kayserili gençler yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.
Şehmus Yaman'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Celal Bozdaş hocanın gençlere yönelik konuşmasıyla devam etti.

 

Gençlik döneminin her yönden en verimli dönem olduğunu ifade eden Bozdaş, bu dönemi İslam'a hizmetle en iyi şekilde değerlendirmemiz gerektiğini belirterek, asrısaadetten bu döneme kadar İslam şehid ve önderlerinden örnekler vererek gençliğin önemine vurgu yaptı. Bozdaş ayrıca, bir toplumu ayakta tutan temel yapı taşının gençler olduğunu ve en bariz örnekle Avrupa'nın çöküşünü örnek verebileceğimizi belirtti.

 

Program, hocanın konuşmasından hemen sonra öğrencilerin hazırlamış olduğu "Kimi örnek alalım" adlı skeçle devam etti. Skeçin ardından Umut İlahi Grubunu seslendirdiği ilahi ve ezgilerle devam eden program; Celal hocanın yaptığı kapanış duasıyla sona erdi. (Bilal Çevik - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.