Kayseri'de ‘Beyaz Masa’ ve ‘Kent Timi’ uygulamaya geçecek

Kayseri'de ‘Beyaz Masa’ ve ‘Kent Timi’ uygulamaya geçecek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, halkın şikayet ve taleplerine yönelik Mobil Beyaz Masa uygulaması ve Kent Timi'ni hayata geçiriyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, halkın sorunlarına çözüm arandığı ve taleplerinin dinlendiği Beyaz Masa hizmetini artık mobil olarak da verecek. Mobil Beyaz Masa ile birlikte Kent Timi de hizmete girecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi halkın şikayet ve taleplerini en kısa yoldan değerlendirerek çözüme ulaştırmak için iki ayrı hizmeti hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 18 Ekim Salı günü saat 11.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda Mobil Beyaz Masa uygulaması ve Kent Timi'ni kamuoyuna tanıtacak.

İlçe ilçe, mahalle mahalle gezecek olan Mobil Beyaz Masa halkın yoğunlukla bulunduğu yerlerde Büyükşehir Belediyesi ile ilgili talepleri alacak.

Problemler kent timi ile kısa zamanda çözülecek

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik tarafından tanıtımı yapılacak olan bir başka hizmet de Kent Timi olacak. Kısa sürede pratik çözümler getirmek üzere kurulan Kent Timi’nin, şehri gezerek günlük yaşantıda çıkabilecek problemleri tespit edeceği ve anında gidermek için görev yapılacağı bildirildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum