Kayseri'de Gazze'ye Dua Siyonistlere Beddua

Kayseri'de Gazze'ye Dua Siyonistlere Beddua

Kayseri Kardeşlik ve İyilik Platformu Siyonist İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılarılarda hayatlarını kaybeden Müslümanlar için 5 günlük "Gazze'ye Dua, Siyonist İsrail'e beddua" nöbeti başladı.

KAYSERİ - Kayseri Kardeşlik ve İyilik Platformu tarafından, Gazze’de hayatlarını kaybeden Müslümanlar için düzenlenen dua nöbeti programı kılınan teravih namazı ile başlandı.

İftar yemeğinden sonra seccadeleri ile Kayseri Kurşunlu otoparkına gelen Kaykip temsilcileri ve üyeleri, teravih namazlarını burada kıldıktan sonra Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş'ın yaptığı duaya hep bir ağızdan amin dedi.

Göktaş yaptığı duada, Gazze’de Siyonist İsrail rejimi tarafından abluka altına alınan Müslümanların uğradığı zulme dikkat çekerek, “Allah’ım çocuklarımızın başlarını okşarken, okula gönderirken Gazzeli yetimleri de bizlere hatırlat. İslam Ümmetini birleştir, aramızdaki ayrılıkları gider ve kalplerimizi müminlerin kalplerine ısındır. İslam Ümmetine vahdaniyet nasip eyle ve bize de o vahdaniyeti görmeyi nasip eyle. İsrail ve Amerika’nın Müslümanlara kurdukları tuzakları tersine çevir ve onları kendi kazdıkları tuzaklara düşür. Avrupa’nın Amerika ve İsrail'in İslam ümmetini düşürdüğü tuzaklarla gülmelerine fırsat verme ve onları Kahhar isminle kahru perişan eyle. Bizleri birbirimize düşürüp gülmelerine fırsat verme, bizlerin perişanlığı ayrılığımızdandır bizleri birleştir ve bizlere zafer ihsan eyle.” dedi.

Program, Göktaş hocanın yaptığı dua ile sona erdi.

''Gazze’ye Dua, Siyonist İsrail’e beddua” nöbetinin 25 Temmuz Cuma gününe kadar süreceği bildirildi.     (Fatih Gültekin - İLKHA)

 





 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler