Kayseri'de kaza: 20 ölü

Kayseri'de kaza: 20 ölü

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi ile Malatya'nın Gürün ilçesi arasındaki karayolunda meydana gelen trafik kazasında 20 kişi hayatını kaybetti.

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlanan yolcu otobüsündeki 20 yolcu hayatını kaybetti. Yaralı kurtulan şoförün, aracın kontrolünü neden kaybettiği araştırılıyor.

İstanbul'dan dün yola çıkan ve Muş ilinden bir seyahat firmasına ait olan yolcu otobüsü, Kayseri'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Ertuğrul K. Yönetimindeki yolcu otobüsünün içerisinde bulunan 50 yolcudan 20'si hayatını kaybetti. 30 kişi ise yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Kayseri İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, sürücünün direksiyon hakimiyetini neden kaybettiğine dair inceleme yapıldığını ve kazadan yaralı kurtulan sürücünün de ifadesinin alınacağını belirtti. Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, otobüsün İstanbul'dan hareket ettiğini ve Muş iline gittiğini belirtti. Yolcu otobüsündeki tekerleri de inceleyen ekipler, araçta kış lastiği kullanıldığını belirledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.