Kayseri'den siyonistlere lanet yağdı

Kayseri'den siyonistlere lanet yağdı

Kayseri'de bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıyı telin etti. Sık sık tekbir getiren grup İsrail aleyhine sloganlar attı.

KAYSERİ - Kayseri Kurşunlu Camisi’nde kılınan Cuma namazının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan basın açıklamasında İsrail’in yaptığı zulüm lanetlendi. Basın açıklamasını Kayseri İHH Başkan Yardımcısı Ali Tokluman okudu.

 

  

Tokluman açıklamasında, İsrail’in saldırı sürecini anlattı. Şu ana kadar onlarca kişinin hayatını kaybettiği saldırılarda yüzlerce kişinin de Siyonistler tarafından göz altına alındığını söyledi.

 

 

Batının ikiyüzlülüğüne dikkat çeken Tokluman, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Gazze’nin savunma hakkı gereği karşılık vermek için attığı füzeye benzer şeylerin hiç kimseyi yaralayıp öldürmediği halde İsrail’e atılan metal parçalarından dolayı Siyonist Yahudiler huzursuz olduğu için Avrupa birliği üyeleri, Amerika, Birleşmiş Milletler Müslümanları kınıyor ve Müslüman olduğunu söyleyen tüm Arap krallıkları da bu kınamaya susarak destek veriyor. Evet biz de bugün adet olduğu üzere yapılan bu katliamı kınamaya lanetlemeye geldik.” dedi.

 

 

Avrupa Birliği ve Amerika gibi ülkelerden medet umulmaması gerektiğine değinen Tokluman, “Amerika ve Avrupa gibi küfür odaklarından medet uman kendi katiline yalakalık yapan Müslümanları kınıyorum. Bir topluluk kendi nefsinde olanı düzeltmediği sürece Allah o topluluk üzerinde ki hükmünü değiştirmeyecektir ve eğer sonsuza denk yaşayacağınızı düşündüğünüz evleriniz, eşleriniz, çocuklarınız, kesada uğramasından korktuğunuz ticaretiniz size Allah’tan ve Resul’ünden daha sevimli geliyorsa başınıza gelecek musibeti bekleye durun’’diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

 

Okunan basın açıklamasının ardından Doğruhaber gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş hoca, Filistinli Müslümanlar için dua yaptı. Hep bir ağızdan amin diyerek duaya iştirak eden Kayserililer, “ Kahrolsun İsrail, kahrolsun dilsiz şeytanlar” şeklinde slogan attı.

 

 

Basın açıklamasının ardından İLKHA’ya konuşan Mehmet Göktaş, “Asıl temas edilmesi gereken konu, İslam ülkeleri yöneticilerinin İsrail ile beraber olmalarıdır. Başta İhvanı Müslim’in ve İslami camia ve teşkilatları, topyekûn terörist ilan edilmiş durumdadır, İsrail bütün gücüne rağmen dünyaya silah satan bir ülke olmasına rağmen yok olma korkusu yaşıyor çünkü; İsrail’in şuan üzerinden yaşadığı topraklar ona ait olmadığı için kaçak yapı olduğundan elbet bir gün yıkılacaktır.” ifadelerini kullandı.  (Fatih Gültekin- İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler