Gaziantep- Nizip yolundaki kazada hayatını kaybeden 16 kişiden 8’inin kimlikleri belirlendi

Gaziantep- Nizip yolundaki kazada hayatını kaybeden 16 kişiden 8’inin kimlikleri belirlendi

Gaziantep- Nizip yolunda bir otobüsün de karıştığı, 16 kişinin hayatını kaybettiği ve 22 kişi yaralandığı kazada hayatını kaybeden 8 kişinin kimlikleri belirlendi.

Gaziantep-Nizip yolunda bir yolcu otobüsünün daha önce kaza yapan bir araca müdahale için olay yerinde bulunan itfaiye, ambulans ve haber ajansı canlı yayın aracına çarpması sonucu feci bir kaza meydana geldi.

Meydana gelen kazada hayatını kaybeden 16 kişiden 8’inin kimliği belirlendi. Kazada hayatını kaybeden 3 itfaiye görevlisi, 2 sağlık personeli ve 2 muhabirin kimlikleri açıklandı.

Kimlikleri belirlenen 8 kişi şu şekilde açıklandı:

İtfaiye Eri Mehmet Bozkurt (59), itfaiye eri Mehmet Polat (57), itfaiye eri Ahmet Polat (29), sağlık görevlilerinden Halil Özden, Abdullah Kütük ve Tuba Uzdilli, İhlas Haber Ajansından ise Umut Yakup Tanrıöver ve Muhammed Abdülkadir Esen

Kazada hayatını kaybeden diğer 8 kişinin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan kazayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Nizip Cumhuriyet Başsavcılığının kazayla ilgili adlî tahkikatı başlattığını ifade ederek 3 Cumhuriyet Savcı’nın görevlendirildiğini açıkladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler