Kazada Yaralandı, Hastaneden Kaçtı

Kazada Yaralandı, Hastaneden Kaçtı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen kazada yaralanan anne ve çocukları, kimliklerini getirmek gerekçesiyle ayrıldıkları hastaneye bir daha geri dönmedi.

BURSA - Edinilen bilgilere göre olay Merkez Yıldırım ilçesi Erikli Mahallesi Ankara yolu üzerinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Kazada ismi öğrenilemeyen bir bayan ve çocuğu olduğu tahmin edilen 2 kişi, kimliklerini alma gerekçesiyle ayrıldıkları Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne bir daha geri dönmedi.

İddialara göre Ankara istikametine gitmekte olan 16 GB 228 plakalı aracın, ismi öğrenilemeyen bayan sürücüsü bir anda direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan aracın içinde bulunan anne ve 2 çocuğu hafif şekilde yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Ambulansıyla Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı annenin, çocuklarının kimliğini getirmek için çocuklarıyla birlikte çıktığı hastaneye bir daha geri dönmediği ve bundan dolayı herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili tahkikat başlatılırken, konuyla ilgili görüştüğümüz hastane görevlileri, söz konusu şahısların 112 Acil Servisin getirip bıraktığını hemen ardından şahısların isimlerini vermeden hastaneden ayrıldıklarını söyledi.    (Zeki Aras - İLKHA)





 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler