Kendisinden haber alınmayan çobanın cesedi bulundu

Kendisinden haber alınmayan çobanın cesedi bulundu

Bitlis’in Güroymak ilçesinde hayvan otlatmaya gittikten sonra kendisinden haber alınmayan çobanın cesedi bulundu.

Güroymak’a bağlı Gedikpınar köyünde hayvan otlatmaya gittikten sonra kendisinden haber alınmayan çobanın cesedine ulaşıldı.

Edinilen bilgilere göre, dün gündüz saatlerinde Güroymak ilçesine bağlı Gedikpınar ile Taşüstü (Korxak) köyü arasındaki alanda hayvan otlatmak üzere evden çıkan Niyazi Altıntaş’tan (40) uzun süre haber alınamadı. Köylülerin çevredeki araması da sonuç vermeyince Güroymak İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bitlis İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) haber verildi.

Jandarma ve AFAD arama kurtarma ekibinin gece saatlerinde köye ulaşmasıyla birlikte Gedikpınar ile Taşüstü köyleri arasındaki dağlık alanda arama çalışması başlatıldı. Yapılan çalışma neticesinde iki köyün arasında kalan bir derede çobanın cansız bedenine ulaşıldı.

Olay yerinde yapılan incelemede, hayvanlarını otlatırken yerin kaygan olmasına bağlı olarak yaklaşık 100 metrelik derinliğe düştüğü ve düşmeye bağlı olarak hayatını kaybettiği değerlendirilen çobanın cesedi olay yerinden alınarak otopsisi yapılmak üzere Güroymak Devlet Hastanesi’ne götürüldü. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.