Kimse davamızın sesini kısamayacak!

Kimse davamızın sesini kısamayacak!

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Osmaniye İl Teşkilatı, Batman`da tezgâhlanan kirli oyuna dikkat çekmek amacıyla düzenlediği kitlesel basın açıklamasında PKK/BDP'lilere sert tepki gösterdi.

OSMANİYE - Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR)Osmaniye İl Başkanlığı Batman'daki provakasyona tepki gösterdi.

Osmaniye Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kitlesel basın açıklaması HÜDA-PAR İl Başkan yardımcısı Ekrem Yüzük'ün Kur'an ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kur`an-ı Kerim tilavetinden sonra basın açıklamasını HÜDA PAR Osmaniye Teşkilatı adına il teşkilatı sözcüsü Nasır Aslan okudu.

Batman'da yaşanan provokasyona tepki gösteren Aslan şu açıklamalarda bulundu:"Geçtiğimiz günlerde Batman İpragaz Mahallesi`nde yaşanan olayları lanetlemek ve ölen gencimizin kanı üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışanların azgınlığını halkımıza şikâyet etmek için burada toplanmış bulunmaktayız. İpragaz Mahallesi`nde bir gencimizin hayatını kaybettiği menfur hadiseyi lanetliyoruz. Hayatını kaybeden gencimize Allah-u Teâlâ`dan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil ve yaralananlara acil şifalar diliyoruz." dedi.

Partilerinin Batman'daki ölüm olayı ile hiçbir ilgisinin olmamasına rağmen BDP`nin bu olayı çarpıtarak yaklaşan yerel seçimlerde aleyhlerinde kullanılmak üzere tamamen kirli ve çirkin iftira kampanyasına giriştiğine vurgu yapan Aslan, "BDP, partimizi suçlama kolaycılığına kaçmakla saldırganlığını örtbas etmeye çalışmaktadır. BDP, ölen gencimizin kanı üzerinden siyaset yapmayı bırakıp, parti tanıtımı yapan üyelerimize defalardır neden saldırdığını aziz halkımıza açıklamalıdır. Ayrı bir olayda ve mekânda yaşanan bu ölüm hadisesini istismar ederek suçunu gizlemeye çalışan BDP, üyelerimize yaptıkları saldırıların hesabını halkımıza vermelidir." diye konuştu.

Aslan son olarak, "Sesimizin ulaşmadığı kimse kalmayana dek çalışmaya devam edeceğiz. Hiç kimse davamızın sesini kısamayacak ve susturamayacaktır. Rabbimiz imkân ve takat verdikçe halkımız için hizmet etmek niyetindeyiz. Davamız; kardeşliktir, huzurdur, barıştır. Davamız; halkımızın refahı ve haklarıdır." şeklinde konuştu.

Sık sık sloganların atıldığı ve tekbirlerin çekildiği basın açıklaması bir şekilde son buldu. (Abdulkadir Alakuş- İLKHA)



 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.