Kızıltepe'de kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü 1 ağır yaralı

Kızıltepe'de kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü 1 ağır yaralı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti bir kişi de ağır yaralandı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesine bağlı Büyük Boğaziye ile Beşik mahalleleri arasında kamyonet ile Suriyeli 2 kişinin bulunduğu motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada motorda bulunan bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Büyük Boğaziye ile Beşik mahalleleri arasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Selim Orhan, yönetimdeki 63 UUE 424 plakalı kamyonet ile Suriyeli Hüseyin Hamdo (34) ile Ferac Halif üzerinde bulunduğu motosiklet kafa kafaya çarpıştı.

Motosiklet sürücüsü Suriyeli Hamdo ile Halif ağır yaralanırken kamyonet sürücüsü Orhan ise kazada yara almadan kurtuldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan motosiklet sürücüsü Hamdo yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Ferac Halif’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.