Kızıltepe'de taziye evi çalışmaları sürüyor

Kızıltepe'de taziye evi çalışmaları sürüyor

Kızıltepe Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde 13 yeni taziye evi yapıyor.

Mardin'in Kızıltepe Belediyesi, merkez mahalle ve kırsal mahallelere toplamda 13 taziye evi yapım çalışmalarına devam ediyor.

İlçe merkezinde bulunan Atatürk Mahallesi, İpek Mahallesi ve Ersoylu Mahallesi'nde başlatılan taziye evi çalışmaları sürüyor.

Taziye evlerinde çay ocağı, dinlenme alanı, tuvaletler, abdest alma yerleri ve depo bulunuyor. Yapılan bu çalışma ile mahallelerin önemli bir ihtiyacı giderilmiş olacak.

Çalışmalar kapsamında; Damlalı, Dikmen-Otluca, Sandıklı, Kalaycık, Arıklı-Atlıca, Oda-Kılıçlı mezraları ile Tarlabaşı, Fesliğen, Demet ve Çiçekli'deki kırsal mahallelere taziye evleri inşa ediliyor.

Vatandaşların taziyelerini daha iyi ortamda kabul etmelerini sağlamak için başlatılan çalışmalar aralıksız sürüyor.

Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, "İlçemizin her mahallesine hizmet götürmeye devam ediyoruz. Hiçbir mahallemiz ve vatandaşımız, 'Bize hizmet yapılmadı.' demeyecek. Belediyenin hizmetinden herkes yararlanacak. Sosyal belediyecilik anlayışıyla her vatandaşımıza ulaşarak, sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek." dedi. 

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.