Kocaeli'nde çeşitli suçlardan 17 kişi tutuklandı

Kocaeli'nde çeşitli suçlardan 17 kişi tutuklandı

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 23-29 Kasım tarihleri arasında il genelinde uygulamalar yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, uygulamalar neticesinde 49 olayda toplam 89 şahsa adli işlem başlatıldığı, bu şahıslardan 17’sinin tutuklanıp 60'ının serbest kaldığı, 4 şahsın adli kontrol şartıyla serbest kaldığı, 8 şahsın ise adli makamlara mevcutlu olarak gönderildiği ifade edildi.

Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde 746 gram esrar, 20 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 146 gram metamfetamin, 4 ecstasy, 28 sentetik ecza, 20 captagon, 1 gram eroin ele geçirildiği kaydedildi.

Açıklamanın devamında, "Ayrıca yapılan bu operasyonlarda; 1 tabanca, 23 fişek, 1 hassas terazi, 11 bin 640 TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para ele geçirilmiştir. İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 23-29 Kasım tarihleri arasında ilimiz genelinde icra edilen operasyon ve uygulamalarda, 2 olayda toplam 5 şahıs hakkında adli işlem başlatılmış olup bu şahıslar hakkında serbest yargılanma kararı verilmiştir. Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde; 203 gram kubar esrar, 9 kök hint keneviri ele geçirilmiştir." denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler