Kocaeli’nde hırsızlıktan 6 kişi yakalandı

Kocaeli’nde hırsızlıktan 6 kişi yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Kartepe ve Gebze ilçelerinde hırsızlık yaptıkları şüphesiyle aranan 6 kişi yakalandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri  Kasım ayında Kartepe ve Gebze ilçelerinde hırsızlık yaptıkları şüphesiyle aranan 6 kişi yakalandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Kartepe ve Gebze ilçelerinde PTT ile bir Banka’nın duvarını delerek hırsızlık yaptıkları şüphesiyle aranan 6 şahsın yakalayarak adli makamlara sevk edildiğini açıkladı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada 18 Kasım’da Kartepe ilçesi PTT Şubesinde, 20 Kasım’da ise Dilovası ilçesindeki PTT Şubesinde, 22 Kasım’da ise Gebze ilçesinde özel bir bankanın duvarını delerek hırsızlık yaptıkları tespit edildi.

Açıklamada, şahıslarla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan çalışmalar sonucunda, şüphelilerin konakladıkları İstanbul’un Tuzla ilçesinde operasyon düzenlenerek, şahıslar polis ekipleri tarafından olayda kullandıkları suç aletleri 2 Adet darbeli matkap, 1 Adet Spiral ve 2 Adet kurbağacık ile birlikte yakalandığı belirtildi.  

Gözaltına alınan, Kosova Uyruklu N. R, B. G, J. X, S.B, Makedonya uyruklu B.A, ve Arnavutluk uyruklu N.V, adlı şahıslar yakalanarak  Kocaeli’ne getirildi. 

2’si Banka, 4’ ü PTT Şubesi Toplam 6 adet “Duvar Delmek Suretiyle İşyerinden Hırsızlık” 

olayı ile ilgili Kocaeli’de 3, Sakary’daa 2 ve İstanbul’da 1 olmak üzere yakalanan toplam 6 kişi hakkında yapılacak gerekli işlemlerin ardından  Adli Makamlara sevk edileceği belirtildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler