Koğuşu silahla tarayan er ile ilgili valilikten açıklama

Koğuşu silahla tarayan er ile ilgili valilikten açıklama

Manisa’nın Kula ilçesinde bir erin cinnet geçirmesi sonucu koğuşu silahla tarayıp ardından intihar etmesiyle ilgili Manisa Valiliğinden açıklama geldi.

Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimiz Kula İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan bir jandarma erin kişisel nedenlerden kaynaklandığı düşünülen bir gerekçe ile 11 Temmuz 2017 tarihi saat 03.20’de askerlerin istirahatte bulunduğu bir anda koğuşu otomatik silahla taraması sonucu üç askerimiz şehit olmuş, üç askerimiz yaralanmıştır.” denildi.

Yaralı jandarma erlerin tedavilerinin Salihli Devlet Hastanesinde sürmekte olduğu, şu anda hayati tehlikelerinin olmadığı belirtilen açıklamada,

“Birlikte görev yapan diğer askerlerimizin herhangi bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Olayı müteakiben fail Jandarma er intihar etmek suretiyle hayatına son vermiştir. Olay ile ilgili Adli ve İdari tahkikat başlatılmıştır. Şehit ailelerine gerekli bildirimler yapıldıktan sonra şehit ve yaralı bilgileri kamuoyu ile paylaşılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.