Köy-Der'den Bayram Yardımı

Köy-Der'den Bayram Yardımı

Köy Mezra ve Beldelerle Dayanışma Derneği (Köy-Der), Batman'a bağlı köylerde bulunan fakir ailelere elbise yardımında bulundu.

BATMAN-Köy-Der'in, Batman'a bağlı köylerde bulunan fakir ailelere yardımları devam ediyor.

 

Kurban Bayramında Batman'ın çevre köylerinden 10'una ve yaklaşık 500 kişiye bayram yardımı dağıtacaklarını söyleyen Köy-Der Başkanı Murat Güneş, fakir ve muhtaçları sevindirmek için zengin ile fakirler arasında köprü olmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

Köy-Der olarak yaptıkları yardımların daha önce yaptıkları yardımların devamı niteliğinde olduğunu vurgulayan Güneş, "Köy-Der olarak bu yardımlar sürekli olarak yaptığımız yardımların devamı niteliğindedir. Kurban Bayramının yakınlaşmasıyla hayırsever vatandaşlarımızın yapmış olduğu giyim bağışlarını Batman ve çevre köylerdeki fakir ailelere ulaştırma çabası içerisindeyiz" dedi.

 

Zengin İle Fakir Arasında Bir Köprü Olacağız
Hayırsever vatandaşlar tarafından kendilerine bağış yapıldığı sürece fakir ve muhtaç ailelere yardım çalışmalarının devam edeceğini belirten Güneş, "Hayırsever vatandaşlarımız bize bağış yaptıkları sürece yardım çalışmalarımız devam edecek. Bu yardımlarımız bununla sınırlı kalmayacak inşallah. Hayırsever vatandaşlarımızdan bu hayırlı faaliyetlere karşı daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Böylece zengin ile fakir arasında bir köprü vazifesini inşallah bu yardımlarla sürdüreceğiz. Bu yardımlarımız 10 köy ve yaklaşık 500 kişiye ulaşacak. Bu yardımlarımızı hayırsever vatandaşlarımızla beraber sürekli olarak devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.