KPSS sınav günü nüfus müdürlükleri açık olacak

KPSS sınav günü nüfus müdürlükleri açık olacak

ÖSYM tarafından 16 Ekim ve 20 Kasım Pazar günü yapılacak olan KPSS dolayısıyla nüfus müdürlüklerinin açık olacağı belirtildi.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından, 16 Ekim 2016 Pazar günü yapılacak olan 2016 KPSS Önlisans sınavı ile 20 Kasım 2016 Pazar günü yapılacak olan 2016 KPSS Ortaöğretim sınavına katılacak adaylardan için nüfus müdürlüklerin açık olacağı bildirildi.

Diyarbakır Valiliği, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından, 16 Ekim 2016 Pazar günü yapılacak olan 2016 KPSS Önlisans sınavı ile 20 Kasım 2016 Pazar günü yapılacak olan 2016 KPSS Ortaöğretim sınavına katılacak adaylardan nüfus cüzdanını kaybeden veya yeniden almak isteyenler ile ilgili, Diyarbakır merkezinde; Bağlar, Kayapınar, Sur ve Yenişehir İlçe Nüfus Müdürlükleri ile İlçelerde Bismil ve Ergani İlçe Nüfus Müdürlükleri belirtilen tarihlerde 07.00- 10.15 saatleri arasında açık tutulacağını duyurdu.

Açıklamada, “Nüfus cüzdanını kaybeden veya yeniden almak isteyen adayların ‘2016 KPSS Önlisans ve Ortaöğretim Giriş Belgesi’ ile iki adet fotoğrafla müracaatları halinde (Adaylardan on sekiz yaşını bitirmiş ise kendisine, on sekiz yaşından küçük ise veli veya vasisine imza karşılığı) yeni nüfus cüzdanı düzenlenecektir. Nüfus cüzdanı haricinde (nüfus kayıt örneği) her hangi bir belge düzenlenmeyecektir.” denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.