Kulp İlçemizde 4-6 Yaş Kur’an Kursunun açılışı yapıldı

Kulp İlçemizde 4-6 Yaş Kur’an Kursunun açılışı yapıldı

Kulp Belediyesi ve İlçe Müftülüğü işbirliğiyle kısa süre önce tamamlanan 4-6 yaş Kuran Kursu (Sübyan Mektebi) yapılan açılışla hizmete sunuldu.

Kulp Belediyesi ve İlçe Müftülüğü işbirliğiyle kısa süre önce tamamlanan 4-6 yaş Kuran Kursu (Sübyan Mektebi) yapılan açılışla hizmete sunuldu. Açılış programına Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Ayşe Güzeloğlu, Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Dülgeroğlu ile eşi Sevda Dülgeroğlu, Ak Parti Kadın kolları İl Başkanı Güzel Kızoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Amil Yatçi, Ak Parti kadın kolları İlçe Başkanı Hatice Akdeniz ve çok sayıda kadın davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan açılış programında kurdeleler kesilerek 4-6 Yaş Kur’an Kursunun açılışı gerçekleştirildi. Ayşe Güzeloğlu ile beraberindekiler açılışı yapılan Kursu gezerek çocuklarla sohbet edip kendilerine çeşitli hediyeler verdi. Güzeloğlu çocukların eğitimleri ve nasıl vakit geçirdikleriyle ilgili hocalardan bilgi aldı.

Kulp İlçesi Merkez Yeni mahallesi, lise caddesi üzerinde bulunan 300 m2 alana sahip 4-6 yaş Kuran Kursunda (Sübyan Mektebi) 25 kayıtlı öğrenci bulunmakta olup, öğrenciler Temel İslami konular ve Kuran’ı Kerim eğitiminin yanı sıra resim yapma, boyama ve çeşitli oyun aktiviteleri gerçekleştiriyor.

Ayşe Güzeloğlu ve beraberindekiler Kur’an Kursu açılışının ardından Kulp Kaymakamlığınca hizmet veren Anne Evini ziyaret etti. Güzeloğlu burada bulunan kadınlarla sohbet ettikten sonra Diyarbakır’a hareket etmek üzere ilçeden ayrıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.