Kulp Kaymakamı Mustafa GÖZLET'ten Bayır Mahallesine ziyaret

Kulp Kaymakamı Mustafa GÖZLET'ten Bayır Mahallesine ziyaret

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa GÖZLET, Bayır Mahallesini ziyaret etti.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa GÖZLET, Bayır Mahallesini ziyaret etti. Kaymakam Mustafa GÖZLET’e İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Murat YILIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih KAYA ile Ak Parti ilçe Başkanı A.Selam TOPRAK eşlik etti.

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mustafa GÖZLET ile beraberindekiler öncelikle, Bayır İlk/Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. GÖZLET, Bayır İlk/Ortaokulunda eğitim gören öğrencilerle tek tek ilgilenip kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti. Kaymakam Mustafa GÖZLET ile beraberindekiler, buradan Bayır mahalle sakinleri ile bir araya gelerek kendileriyle sohbet etti. Mahalle sakinlerinin öneri ve taleplerini dinleyen Kaymakam Mustafa GÖZLET 2021 yılı içerisinde hayata geçirilecek projelerle ilgili bilgi verdi.

Daha sonra Kulp Kaymaka ve Belediye Başkan Vekili Mustafa GÖZLET ile beraberindekiler, Bayır  Karakolunu ziyaret ederek askerlerle sohbet etti. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından askerlere başarılar dileyen kaymakam Mustafa GÖZLET ilçe merkezine hareket etmek üzere mahalleden ayrıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler