Kur’an Nesli Platformu'ndan bayram mesajı

Kur’an Nesli Platformu'ndan bayram mesajı

​​Kur’an Nesli Platformu'ndan tarafından Ramazan Bayramı münasebetiyle verilen mesajda, "Rabbimizden niyazımız gelecek Ramazan’ı cami ve mescitlerimizde özlediğimiz şekilde ihya etmeyi nasip etmesidir." denildi.

Platform tarafından paylaşılan mesajda "Bismillahirrahmanirrahim 'Ramazan ayı, insanlara yol gösterici, doğrunun ve doğruyu eğriden ayırmanın açık delilleri olarak Kur’an’ın indirildiği aydır.' denildi.

Salgının bitmesinin temenni edildiği mesajda "Bir ömrü ve fazlasını kapsayan Kadir Gecesini içinde barındıran, rahmet olan başıyla, mağfiret olan ortasıyla, cehennemden kurtuluş olan sonuyla, gelişini hasretle beklediğimiz Ramazan-ı Şerifi, on gün erken gelecek olmasının sevinciyle uğurluyoruz. Rabbimizden duamız; bizleri Ramazan-ı Şerifin hakkını vererek geçmiş günahları bağışlananlardan kılmasıdır." ifadeleri kullanıldı.

Ramazanın ruhundan ve gıdasından, senenin geri kalanında da azık olacakları biriktirildiği belirtilen mesajda "Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan-ı Şerifi insanlığın müptela olduğu pandeminin gölgesinde geçirdik. Cami ve mescitler yerine evlerimizi mescitlere çevirdik. Mukabelelerimizi dijital ortamlarda da olsa elhamdülillah aksatmadık. Ramazanın ruhundan ve gıdasından, senenin geri kalanında da bize azık olacakları biriktirdik inşallah. Rabbimizden niyazımız gelecek Ramazan’ı cami ve mescitlerimizde özlediğimiz şekilde ihya etmeyi nasip etmesidir. İmkânlarımız ölçüsünde elimizden gelenin en iyisini yaparak bir bayrama daha ulaştık. Büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden, yaşlılarımızın yanına gidip hayır dualarını yüzyüze almak mümkün olmasa da yine de yapabildiğimiz en güzel şekilde bayramı bayram olarak kutlayacağız inşallah." denildi.

Mesajda son olarak "Bu vesileyle Kur’an Nesli Platformu olarak; tüm İslam aleminin Perşembe günü idrak edilecek olan mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, bu rahmet ikliminin tüm insanlık alemi için sağlık, huzur ve kurtuluşa vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler