Kuran Nesli Platformundan Kadir Gecesi mesajı

Kuran Nesli Platformundan Kadir Gecesi mesajı

Kuran Nesli Platformu Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni tebrik etti.

Bin aydan daha hayırlı olan ve Kuran-ı Kerim'in nazil olduğu Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Kuran Nesli Platformu, tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik etti.

Kuran Nesli Platformu Genel Merkezi adına Diyarbakır Koordinatörlüğü tarafından yayımlanan mesajda Kadir gecesinin Allah'ın insanlara büyük bir ikramı olduğu belirtildi ve Müslümanların bu geceyi iyi değerlendirmeleri hususunda tavsiyelerde bulunuldu.

Mesajda, "Bir mübarek Ramazan ayının, ömre bedel bir gecesine daha bizleri eriştiren Rabbimize hamdolsun. Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gece Rabbimizin biz aciz kullarına büyük bir ikramıdır. Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdesi yüce kitabımızda verilen bu gece, kısacık bir ömrü bereketlendirmek adına büyük bir fırsattır." denildi.

Bu gecede, can-ı gönülden Allah'a iltica edip tevbe ve istiğfarda bulunulması gerektiğinin belirtildiği mesajda, "Kurtuluşun kendisinden başkasıyla mümkün olamayacağı bilinciyle Kur'an-ı Kerim'i bol bol okumalı, emir ve yasakları üzerinde düşünmeli, Kur'an'ın bize kazandıracağı bakış açısıyla geriye kalan ömrümüzü nasıl geçireceğimize dair sağlam bir ahit ile Rabbimize bağlılığımızı artırma muhasebesine girmeliyiz. Bu münasebetle tüm İslam âleminin Kadir gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin, İslam âleminin esaretten kurtuluşuna vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.