Kurtalan Belediye Başkanı yaralandı video

Kurtalan Belediye Başkanı yaralandı video

Batman'ın Beşiri ilçesinde iki aracın çarpıştığı kazada, bir kişi öldü, aralarında Siirt'in Kurtalan ilçesi Belediye Başkanı Necat Yılmaz'ın da bulunduğu 6 kişi yaralandı.

BATMAN - Batman'ın Beşiri ilçesinde saat 14.45 sıralarında iki aracın çarpıştığı kazada, bir kişi öldü, aralarında Siirt'in Kurtalan ilçesi Belediye Başkanı Necat Yılmaz'ın da bulunduğu 6 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre: Adil Ceylan'ın kullandığı Kurtalan Belediyesine ait 72 AR 584 plakalı araç, Beşiri ilçesi yakınlarındaki bir benzin istasyonundan çıkış yapan ve Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Gözpınar (Hıshıs) köyünden Batman'daki yeğeninin düğününe gelen Abdullatif Okan ve ailesinin içinde bulunduğu 56 KC 421 plakalı araç ile çarpıştı. Çarpışma sonucu takla atan 56 KC 421 plakalı araçta 5 kişi yaralandı.

 

Meydana gelen kazada, 72 AR 584 plakalı araç içerisinde bulunan Siirt'in Kurtalan ilçesi Belediye Başkanı Necat Yılmaz ve şoförü Adil Ceylan yaralandı.

 

Kazada, Abdullatif Okan ait 56 KC 421 plakalı araçta bulunan şoför Abdullatif Okan (55) ağır yaralanırken, Hamza Okan (18), Cahit Okan (22), Hilal Okan (10) ve Zeynep Okan (12) yaralandı.

 

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Batman'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hafif yaralanan Belediye Başkanı Necat Yılmaz, hastanede tedavi altına alındı.

 

Durumun ağır olması nedeniyle ameliyata alınan alınan 56 KC 421 plakalı araç sürücüsü Abdullatif Okan'ın hayatını kaybetti. Okan'ın cesedinin otopsi için Batman Bölge Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Meydana gelen kaza sonrasında polis ekipleri, kaza yerini kontrollü bir şekilde trafiğe açarak olayla ilgili soruşturma başlattı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.