Madde bağımlılığı düşünen beyinleri yok etme projesidir

Madde bağımlılığı düşünen beyinleri yok etme projesidir

Batının İslam medeniyetini yok etmeye çalıştığını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, madde bağımlılığı düşünen beyinleri yok etme projesi olduğunu söyledi.

Son yıllarda toplumda giderek artış gösteren madde bağımlılığı konusunda değerlendirmelerde bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, madde bağımlılığı sorununun batı tarafından ortaya konulan, düşünen beyinleri yok etme projesi olduğunu söyledi.

Kötü alışkanlıklar edinen insanların hem kendi bedenlerine hem de çevrelerine zarar verdiğini belirten Cevheri, bu tür insanların bunu yaparken aynı zamanda emanete ihanet ettiğini söyledi.

Alkol, uyuşturucu, sigara ve madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklarla mücadele etmek adına çok büyük masrafların yapıldığını ifade eden Cevheri, çocuklarımızın geleceği için harcamamız gereken paraların bu amaçla kullanılmasının üzüntü verici olduğunu belirtti.

Kötü alışkanlıkların insanların hem dünyasını hem de ahiretini heba ettiğini söyleyen Cevheri, içkinin de bu tür kötü alışkanlıklarından biri olduğuna dikkat çekti.

“İslam ülkelerinde yaşanan kargaşalar emperyalistlerin projeleridir”

Bu tür problemlerin emperyalist ülkelerin bir projesi olduğuna dikkat çeken Cevheri, “Emperyalist ülkeler, bir ülkeyi bölmek istediklerinde her türlü yönteme başvururlar. Bir ülkede farklı bir din varsa din karşıtlığı oluşturmaya çalışırlar. Farklı ırklar var ise ırkları karşı karşıya getirmeye çalışırlar. Farklı mezhepler var ise bu sefer mezhepleri çatıştırmaya çalışırlar. Mezhepleri aynı ise bu sefer dil üzerinden çatışma çıkarırlar. Hiçbir şey bulamazlarsa bu sefer spor müsabakaları üzerinden halkı karşı karşıya getirmeye çalışırlar. Bunlar temele projedir.” dedi.

“Madde bağımlılığı düşünen beyinleri yok etme projesidir”

Batının İslam medeniyetinin geleceği olan gençleri hedef aldığını belirten Cevheri,  daha sonra şöyle konuştu: “Kendileri ciddi manada küçülen ve yaşlanan bir toplum olan batı genç nesil de yetişmiyor, mevcut olan da madde bağımlısı. Ama bunun karşısında muazzam bir İslam kitlesi var. Batı bu kitleyi yok etmek için düşünen beyinleri yok etmeye çalışıyor. Aslında madde bağımlılığı düşünen beyinleri yok etme projesidir. Nasıl terör farklı bir amaca hizmet ediyorsa bu da farklı bir terördür. Olayı bu şekilde ele almamız lazım. Düşünün madde bağımlısı olan bir genç ne yapmaya çalışır? O maddeyi bulmak için elinden her şeyi yapmaya çalışacaktır. Her şey kavramının altını siz doldurun. Bunlar proje ve özellikle bunu İslam coğrafyasında bunu yapmaya çalışıyorlar. Uyuşturucuya, maddeye, alkole alıştırma ve daha birçok farklı alışkanlıklar edindirme…”

İslam coğrafyasında ortaya konulan bu projelere karşı durabilmenin tek yolunun sağlam bir inanç ve sevgiden geçtiğine inandığını söyleyen Cevheri, ailelerin çocuklarına sevgi ile yaklaşarak onların kalbine Allah inancını yerleştirmesini tavsiye ettiğini söyledi.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler