Mahmut Kılınç'ın köy ziyaretleri devam ediyor

Mahmut Kılınç'ın köy ziyaretleri devam ediyor

HÜDA PAR’ın desteklediği Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç, Kızıltepe ilçesine bağlı Eymirli (Tibyat) köyünü ziyaret etti.

Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç, Kızıltepe'nin Eymirli (Tıbyat) köyünde yerleşik Şüküra Aşiretini ziyaret etti. Burada aşiret mensuplarıyla  görüşen Kılınç, köylülerin sıkıntılarını dinledi.

Hür Adaylar olarak toplumun tüm kesimlerini kucakladıklarını söyleyen Kılınç, kendilerinin ayrımcılık yapmadığını ve Allah'ın rızasını gözeterek iş yaptıklarını belirterek, kendileri hakkında yapılan kara propagandalara karşı halkın dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

Kılınç, "Bazı karanlık güçler, iftiralarla bizi topluma yanlış tanıtmaya çalışıyor. Bu açıdan toplumumuz bize bakmalı, bizi başkasının gözünden değil kendi gözüyle görmeli ve bizi bizden tanımalı." dedi.

Meclise girmeleri halinde toplumla daha çok bütünleşeceklerini ifade eden Kılınç, halkın sosyo-ekonomik sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini dile getirdi.

Mardin Bağımsız adayı Mahmut Kılınç'a sıkıntılarını anlatan köylüler, mevcut milletvekillerinin kendilerine bir hizmetinin olmadığını söylediler. Yıllardır elektrik sıkıntısı çektiklerini ifade eden köylüler, "Bütün mahsulümüz elektrik kesintileri yüzünden kuruma tehlikesiyle karşı karşıya hatta geçen dönemde elektrik sıkıntısı yüzünden bütün çiftçiler ayaklanıp yolları kestiler, sırf seslerini duyurabilmek için ama bir gün bile bir AK Partiili vekiller Meclis’te ayağa kalkıp da bizim sorunlarımızdan bahsetmedi.” diyerek şikâyette bulundular.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler