Malatya Battalgazi kutlu doğum etkinliği 2015 peygamber sevdalıları platformu

Malatya Battalgazi kutlu doğum etkinliği 2015 peygamber sevdalıları platformu

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Hayrın Yolcuları Derneği, Malatya’nın Battalgazi ilçesinde Kutlu Doğum etkinliği düzenledi. Etkinlikte Hazreti Peygamberin örnek hayatında kesitler sunuldu.

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Hayrın Yolcuları Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Malatya’nın Battalgazi ilçesinde Kutlu Doğum etkinliği düzenledi. Servet Tokat’ın sunuculuğu yaptığı etkinlik Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından etkinlikte Muhammed Ata Yüksel bir giriş konuşması yaptı.

Yüksel konuşmasında Peygamber Sevdalılarının çalışmalarına değinerek,” Peygamber Sevdalıları, her yıl Türkiye’de farklı noktalarda yüzlerce etkinlik düzenlemektedir. Amacımız Peygamber(SAV) aşkını her daim canlı tutmaktır. Bizler bu dünyaya imtihan amaçlı gönderildik. Ve bu imtihanda başarılı olmak Peygamber Efendimiz(SAV)’in yolunda gitmede olduğunu çok iyi biliyoruz.” Dedi.

Ardından program Grup Hicretin ilahi ve ezgileriyle devam etti. Daha sonra programda Mevlid-i Şerif okundu.  Programda sık sık Hazreti Muhammed'in üzerine salavatlar çekildi.

Günün anlam ve önemine binaen Eğitimci Mesut Gezer etkinlikte bir konuşma yaparak, "Peygamber Efendimiz(SAV) hayatının her alanda bize örnek olmuştur. O bize her zaman bize model olmuştur. Peygamber Efendimiz (SAV) tartışmasız tek rehberimizdir. Biz ne zamanki O’nu tek rehber kabul edersek, o zaman her zaman kazanan oluruz. Toplum olarak birçok noktada geride kalmamızın en önemli sebebi Peygamber’den uzak yaşıyor olmamızdır.” İfadelerine yer verdi.

Etkinlik yapılan dua ile sona erdi.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.