Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı: “Salgın süreci eğitimi ciddi şekilde etkiledi”

Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı: “Salgın süreci eğitimi ciddi şekilde etkiledi”

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Sonu ve yarın yapılacak Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tatlı, Covid-19 salgını sürecinin hayatın her alanını olduğu gibi eğitim alanını da ciddi şekilde etkilediğine dikkat çekerek, LGS'ye girecek öğrencilerin salgın sürecinin etkilerini dikkate alarak, sınava gelmeleri tavsiyesinde bulundu.

“Salgın süreci eğitim alanını da ciddi şekilde etkiledi”

Tatlı, “Malatya eğitim ailesi olarak, 2019-2020 eğitim öğretim yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Dünyada ve ülkemizde yaşanan salgın süreci hayatın her alanını olduğu gibi eğitim alanını da ciddi şekilde etkiledi. Bu dönemde okullarımızda eğitim öğretim yapılamadı, evde ve uzaktan eğitim ağı aktif olarak kullanıldı. Başta siz öğretmenlerimiz olmak üzere bütün eğitim bileşenleri büyük bir fedakârlık gösterdiniz. Öğrencilerini evlerinde yalnız bırakmayan, onlara psikolojik destek veren, ders anlatan bir etkinliğin içinde bulundunuz, evleri adeta eğitim mekanlarına çevirdiniz. Bunu severek yaptınız. Eğitim camiası olarak bu süreci anlımızın akıyla geçmemizi sağlayan siz değerli eğitim ailesinin her bireyine sonsuz teşekkür eder, sağlıklı ve güzel bir tatil diliyorum. Yeni eğitim öğretim yılında sağlıklı bir şekilde buluşmak dileğiyle, tüm eğitim çalışanlarımıza sağlıklı günler dilerim.” Dedi.

“Salgın sürecinin etkilerini dikkate alarak sınava geleceksiniz”

Liseye Geçiş Sınavı ile ilgili de bir mesaj yayınlayan Tatlı, “Değerli öğrencilerimiz, 20 Haziran'da eğitimde tercihlerinize yön verecek, eğitim öğretim sürecinin yeni bir basamağına adım atacaksınız. İyi bir hazırlık yaptığınızı biliyorum. Salgın sürecinin etkilerini dikkate alarak sınava geleceksiniz. Sınav yerlerinize geldikten sonra öğretmenlerimiz sizleri karşılayacak, sınavın güvenlikli ve rahat bir şekilde geçmesi için gerekeni yapacaklardır. Sizin için bütün tedbirler alınmıştır. Siz rahat olun. İnanın sizleri çok özledik. Sınavda hepinize başarılar diliyorum.” temennisinde bulundu.

İLKHA


Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı: “Salgın süreci eğitimi ciddi şekilde etkiledi”

Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı: “Salgın süreci eğitimi ciddi şekilde etkiledi”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.