Malatya’da 1 kişinin öldürülmesi ile ilgili 2 şüpheli yakalandı

Malatya’da 1 kişinin öldürülmesi ile ilgili 2 şüpheli yakalandı

Malatya’da 1 kişinin bıçakla öldürülme olayına ilişkin yakalanan şüphelilerin adli mercilere sevk edileceği belirtildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma ile ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, durumundan şüphelenerek durdurulan bir araçta bulunan E.A isimli şahıstan bir tabanca ve şarjöre takılı 3 fişek ile 2.61 gram metamfetamin maddesinin ele geçirildiği kaydedildi.

Ayrıca, Cemal Gürsel Mahallesinde Ahmet Şinasi Durdu isimli şahsın 3 yerden bıçaklanıp hastanede hayatını kaybetmesi olayının failleri V.U ile E.S isimli şahısların Paşaköşkü Mahallesinde yakalandığı kaydedildi.

Olayın önceden husumetten kaynaklı olduğu ifade edilen açıklamada, olayda kullanılan kesici aletin tarlaya attıkları beyan ettikleri, her iki şüphelinin adli mercilere sevk edileceği ifade edildi.

Fuzuli Caddesi üzerinde “dur” ikazına uymayarak kaçan plakasız motosiklet ile sürücüsünün ara sokak içerisinde yakalandığı, yapılan motor ve şase sorgusunda motosikletin hurdaya ayrıldığı, sürücünün ehliyetinin olmadığı, sürücüye toplamda 6 bin 726 TL trafik cezası uygulandığı ve motosikletin otoparka çekildiği açıklamasında bulunuldu.

Paşaköşkü Mahallesinde de bir araç içerisinde 2 ruhsatsız tüfeğin ele geçirildiği belirtilen açıklamada, Çavuşoğlu Mahallesinde bir araç içerisinde bulunan S.M isimli şahıstan bir tabanca ile 15 fişeğin çıktığı ve tahkikata başlandığı aktarıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler