Malatya’da 89 sürücüye para cezası verildi 3 araç trafikten men edildi

Malatya’da 89 sürücüye para cezası verildi 3 araç trafikten men edildi

Malatya’da genelinde eş zamanlı olarak yapılan çalışmalarda; silah, uyuşturucu madde ve kesici alet ele geçirilirken, 8’i yoklama kaçağı 9 kişi yakalandı. 89 araç sürücüsüne 58 bin 155 TL para cezası uygulanırken, 3 araç trafikten men edildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü il genelinde yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

İl genelinde 11 ayrı bölgede eş zamanlı olarak 26 ekip 114 personelin katılımıyla yapılan çalışmalarda;1095 kişiye GBT sorgusu yapıldığı, 1 şahıstan astra marka 7.65 mm çapında tabanca ve şarjöre basılı vaziyette 5 adet fişek,1 şahıstan ise MAP marka 7.65 mm çapında tabanca ve bu tabancaya ait 8 adet fişeğin ele geçirildiği ifade edildi.

Covid-19 temaslı olan 1 şahsın alındığı,112’ye bilgi verildiği intikal etmemelerinden dolayı gerekli işlemlerden sonra şahsın ikametine gitmesinin sağlandığı belirtilen açıklamada, 8 şahsın yoklama kaçağı olduğunun anlaşıldığı ve gerekli tebliğatın yapıldığı açıklamasında bulunuldu.

Açıklamanın devamında, bir araçta 78 adet uyuşturucu hap, 10,29 gram esrar maddesi ile bir adet kesici aletin ele geçirildiği,1 şahıstan 15 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiği ve dolandırıcılık suçundan aranan bir şahsın yakalandığı belirtildi.

615 aracın kontrol edildiği, 5 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 5 araç sürücüsüne Sürücü belgesiz araç kullanmaktan 5 araç sürücüsüne Sürücü belgesinin alındığı halde araç kullanmaktan, 7 araç sürücüsüne takoğraftan, 12 araç sürücüsüne kullanma süresini aşmaktan ve 55 Araç sürücüsüne diğer maddelerden olmak üzere toplam 89 sürücüye 58 bin155 TL idari para cezasının uygulandığı ve 3 araç trafikten men edildiği açıklamasında bulunuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.