Malatya’da asayiş uygulamaları devam ediyor

Malatya’da asayiş uygulamaları devam ediyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada kent genelinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarına dair şu bilgilendirmelerde bulunuldu:

Müşteki Avukat A.P. boşanma davasında avukatlığını yaptığını kadının mahkemelik eşi Ö.O’dan sürekli tehdit aldığı, şahsın son olarak avukatlık bürosunun sabit telefonundan tehdit ve hakaretlerde bulunduğu daha sonra büronun aşağısında beklediği ve silah teşhir ederek kendisini ölümle tehdit ettiği beyanı üzerine yapılan çalışmalarda, Ö.O. adlı şüpheli yakalanıp, adli mercilerce tutuklandı.

Çamurlu mahallesinde meydana gelen bir motosikletin çalınması olayı ile ilgili yakalanan şüpheli M.B. isimli şahıs adli makamlarca tutuklandı.

Gönültaş caddesi üzerinde durdurulan bir araç içerisinde bulunan E.Ö. isimli şahıstan 1 ruhsatsız SIG SAUER marka tabanca ve 73 adet mermi ele geçirildi.

Hasan Varol Mahallesinde bir şahsın yapılan GBT sorgulamasında Malatya 11. Asliye Ceza Mahkemesince “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkından Hırsızlık” suçundan ve “Bakaya” olarak arandığı anlaşıldı ve sokağa çıkma yasağını ihlalden hakkında işlem yapıldı.

Hacı Abdi Mahallesinde bir araç içerisinde bulunan iki şahıstan 573 adet sentetik uyuşturucu hap ve 36 gram metamfetamin ele geçirildi.

Taştepe Caddesi üzerinde M.S. isimli şahıstan 11 adet SYMRA marka hap alındı ayrıca sokağa çıkma yasağını ihlalden gerekli idari yaptırım yapıldı.

Başharık Mahallesinde A.U. isimli şahsın GBT sorgusunda Malatya Çocuk Mahkemesince kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti ve kullanma suçundan arandığı anlaşıldı, gerekli tahkikat başlatılıp, şahsa sokağa çıkma yasağını ihlalden tutanak tanzim edildi.

Hasan Varol Mahallesinde bir araç içerisinde yapılan kontrollerde bir ruhsatsız tabanca ele geçiril, ayrıca sokağa çıkma yasağını ihlalden idari işlem yapıldı.

Göztepe Mahallesinde bir araçta bulunan bir şahıstan 13,48 gram kannobinoid ele geçirildi ve Cengiz Topel Caddesinde araç içerisinde bulunan E.K. isimli şahsın üzerinden; 0,84 gram metamfetamin, 5.72 gram kannobinoid uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Oğlu ile tartışan bir şahsın silahını alarak, oğlunun Zaviye Mahallesindeki adresine gittiği ihbarı üzerine olay yerine intikal edildi, şüpheli A.B.’nin aracında yapılan aramada bir adet tüfek ve 16 fişekin ele geçirildi, müştekinin ailevi sorunlardan dolayı oğlu ile tartıştığını beyan etti ve birbirlerinden şikayetçi olmadılar, A.B’ye sokağa çıkma ihlalden idari yaptırımın uygulandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.