Malatya'da asayiş uygulamalarında çok sayıda kişi gözaltına alındı

Malatya'da asayiş uygulamalarında çok sayıda kişi gözaltına alındı

Yakalanan şahıslara ait çok sayıda silah ve uyuşturucu maddenin ele geçirildiği belirtildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, iki dernek lokalinde kumar oynanması ile ilgili 8 şahsa toplam 9 bin 800 TL idari para cezası uygulandığı, bin 500 TL kumar parasının geçici olarak muhafaza altına alındığı ve işletmeci 2 şahıs hakkında yer ve imkan sağlamak suçundan adli işlem yapıldığı ifade edildi.

Bir diğer açıklamada, bir şüpheli şahsın ise sigaramatik olarak tabir edilen kumar aleti ile birlikte yakalandığı ve hakkında adli işlem yapıldığı bildirildi. Öte yandan fuhuş yapıldığı ifade edilen bir ikamete yapılan basından bir erkek ve kadına 4 bin TL idari para cezası kesildiği belirtildi.

MASKİ’ye ait logar kapaklarının çalınması ile ilgili yapılan çalışmada hırsızlık işinde kullanılan araç ve araç içerisinde bulunan 2’si yaşı küçük 3 şahsın logar kapakları ile birlikte yakalandığı ve olayla ilgili tahkikata başlandığı kaydedildi.

Araması yapılan bir şahsın üstünde silah ve silaha ait 12 kalibre dolu kartuşun ele geçirildiği belirtilirken, yapılan diğer çalışmalarda ise 4 ruhsatsız tabanca, 4 şarjör, 219 mermi, 2 kurusıkı tabanca 8 mermi, 2 ruhsatsız av tüfeği, 26,45 gram narkotik madde, 107 uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte hap ve bir kesici aletin ele geçirildiği kaydedildi.

Uygulamalarda gözaltına alınan bir şahsın üzerinden 4 parça halinde toplamda 400 sahte dolar  ele geçirildiği ve gerekli işlemlerin yapıldığı belirtildi.

Durdurulan bir aracın içinde bulunan 4 şahsın yapılan aramasında ise 2 ruhsatsız tabanca, 12 mermi, 2 ruhsatsız tüfek ve 11 dolu kartuşun ele geçirildiği ve gerekli tahkikatın başlatıldığı ifade edildi. Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şahsın yakalandığı kaydedildi.


Malatya'da asayiş uygulamalarında çok sayıda kişi gözaltına alındı

Malatya'da asayiş uygulamalarında çok sayıda kişi gözaltına alındı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.