Malatya'da çok sayıda tarihi eser sikke ele geçirildi

Malatya'da çok sayıda tarihi eser sikke ele geçirildi

İşyeri ve araç kurşunlama, silahla kasten yaralama suçlarına yönelik 3 ayrı adreste yapılan aramada, tarihi eser niteliği taşıyan 289 adet sikke, bir pompalı tüfek ile bir tabanca ele geçirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü yapılan ilde yaşanan asayiş olayları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.

M.U., S.U. ve S.U. isimli şahısların işyeri ve araç kurşunlama, silahla kasten yaralama suçlarını işledikleri tespit edildiği belirtilen açıklamada, 3 ayrı adreste yapılan arama neticesinde tarihi eser niteliği taşıyan 289 adet sikke, bir adet Browning marka tabanca ve tabancaya ait şarjör, bir adet pompalı tüfek ve şarjör, 31 adet MKE ibareli 9.19 mm çapında dolu fişek, bir adet 7.65 çapında fişek ve 18 adet dolu kartuşun ele geçirildiği ifade edildi.

Açıklamanın devamında, olayla ilgili bir şahsın Tarihi Eser Kaçakçılığı kapsamında, bir diğer şahsında tehdit ve çocuğun alıkonulması ve kaçırılması, basit yaralama suçlarından arandığı tespit edilen şüphelilerin adli işlemlerinin devam ettiği kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.