Malatya’da FETÖ ve uyuşturucu operasyonu

Malatya’da FETÖ ve uyuşturucu operasyonu

​Malatya'da FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken uyuşturucudan yakalanan bir kişi ise tutuklandı.

Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada, Battalgazi ilçesinde jandarmanın yaptığı operasyonda 2 şüpheli FETÖ’den gözaltına alındığı belirtildi.  İl Emniyet Müdürlüğünden açıklamada ise bir araçta yapılan aramada metamfetamin ele geçirildiği ve olayla ilgili bir kişinin tutuklandığı ifade edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, "Battalgazi ilçesinde ikamet eden 2 şahsa ait evde 24.01.2020 tarihinde icra edilen operasyon sonucu, bir adet dizüstü bilgisayar, bir adet tablet bilgisayar, 11 adet cep telefonu, 2  adet flaş bellek ve 76 adet FETÖ terör örgütü ile liderine ait kitap/doküman ele geçirilmiş, 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise Gaziantep’ten Malatya’ya uyuşturucu madde getirdikleri şüphesiyle bir araçta yapılan aramada 44,10 gram Metamfetamin ve 42 adet yeşil reçeteye tabi hap ele geçirildiği, araçta bulunan 3 kişinin yakalandığı ifade edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Konuyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınmış Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen bir şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır, diğer iki şahıs serbest bırakılmıştır."

İLKHA


Malatya’da FETÖ ve uyuşturucu operasyonu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.