Malatya'da haklarında yakalama kararı bulunan 5 kişi yakalandı

Malatya'da haklarında yakalama kararı bulunan 5 kişi yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, silah ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, aralarında yakalama kararı bulunan ve 2'si kesinleşmiş hapis cezası olmak üzere 5 kişi, toplamda ise 7 kişi gözaltına alındı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, bir araç içerisinde bulunan E.G. isimli şahsın üzerinden bir ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği, su motoru, elektrikli hızar ile 2 çuval ceviz olmak üzere 2 hırsızlık olayın şüphelisi H.E. isimli şahsın olduğu tespit edildiği ve yakalanarak tahkikata başlandığı belirtildi.

İzzetiye Mahallesinde M.Y.T. isimli şahıstan bir miktar esrar maddesi, Zaviye Mahallesinde araçta bulunan iki şahıstan 6,60 gram esrar ile 51 uyuşturucu hap, Cezmi Kartay Caddesi üzerinde bir şahsın üzerinde 10,16 gram esrarın bulunduğu kaydedilen açıklamada, Başharık Mahallesinde ekipleri görünce kaçan A.T.Ö. isimli şahsın kovalamaca sonrası yakalandığı ve üzerinden 24 uyuşturucu hap, ile bir miktar metamfetamin ve bir kesici aletin ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında; hırsızlık suçundan kesinleşmiş 21 yıl 1 ay hapis cezasıyla aranan M.G. basit yaralama suçundan 2 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan H.F. hırsızlık suçundan aranan F.D. ibadete ayrılmış eşya hakkında hırsızlık suçundan aranan Ö.T. ile 6136 SKM suçundan aranması bulunan E.D. isimli şahısların yakalandığı, Hasan Varol Mahallesinde havaya silah sıkarak ilerlediği ihbar edilen araçta yapılan aramada; bir kurusıkı tabanca ile Sadrettin Konevi Caddesi üzerinde E.G. isimli şahsın üzerinden kesici aletin yakalandığı ve 392 lira idari para cezasının uygulandığı ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.