Malatya'da yolcu otobüsünde yaklaşık 5 kilogram kubar esrar ele geçirildi

Malatya'da yolcu otobüsünde yaklaşık 5 kilogram kubar esrar ele geçirildi

Malatya-Elâzığ yolu uygulama noktasında bir yolcu otobüsünde muavin konumunda bulunan A.A. isimli şahsın valizinden 4 kilo 850 gram kubar esrar maddesi ele geçirilirken, şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik ve Asayiş Şube Müdürlüğünün kentte yürüttüğü bazı çalışmalar hakkında basın açıklaması yayımladı.

Yapılan açıklamada, Malatya-Elâzığ uygulama noktasında bir yolcu otobüsünde, muavin konumunda bulunan A.A. isimli şahsın valizinden 4 kilogram 850 gram kubar esrar maddesinin ele geçirildiği, şüpheli A.A adlı şahsın yakalanarak hakkında işlem yapıldığı belirtildi.

Farklı mahallelerde ele geçirilen suç oluşturan malzemeler şöyle sıralandı:

"-Dabakhane Mahallesi Halep Caddesi üzerinde, A.K. isimli şahıstan 5 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

-Uçbağlar Mahallesi Sivas Caddesi üzerinde S.Ö. isimli şahıstan bir havalı tüfek, Kiltepe Mahallesi Paşazade Caddesi üzerinde ise bir şahıstan 1 havalı tabanca ele geçirildi."

Açıklamada, hayvan pazarı civarında İ.H. isimli şahsın yapılan sorgulamasında "Malatya Asliye Ceza Mahkemesince hırsızlık" suçundan arandığının tespit edildiği, Bakırcılar Çarşısı içerisinde yaşanan kavga konusu ile ilgili birbirlerinden şikayetçi olan 3 şahıstan 2 kesici aletin alındığı, tüm konularla ilgili tahkikatın başlatıldığı ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.