Manisa Emniyet Müdürü Ne Yapmak İstiyor?

Manisa Emniyet Müdürü Ne Yapmak İstiyor?

HDP Manisa İl Başkanı Abdullah Aras'ın, "Manisa'da IŞİD kampı var" iddialarına cevap veren Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, açıklamasında skandal ifadeler kullandı. Emniyet Müdürü Ceren, "Legal alanda HÛDA PAR gibi değişik partiler olabilir" deme

HDP Manisa İl Başkanı Abdullah Aras'ın "Manisa'da IŞİD kampı var" iddialarını cevaplandıran Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Manisa sınırları içerisinde IŞİD kampı olmadığını belirterek "Legal alanda HÜDA PAR gibi değişik partiler olabilir onlar yasa dışına çıkmadığı sürece yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Biz sadece onların söylemiyle hareket etmeyeceğiz. Biz, genel konjonktürü de Türkiye'nin genel konjonktürünü de biliyoruz. Polislerimiz de çok iyi çalışıyor. Öncelikle bazı yerlerdeki taş atan, Molotof atan kişileri yakaladık. Birisi tutuklandı diğerleri hakkında adli kontrol işlemi yapıldı. Bu çalışmalarımız devam edecek. Herkes kurallara uyacak. Birlikte yaşamayı öğreneceğiz." ifadelerini kullandı.

Emniyet müdürünün kullandığı bu ifadeler skandal olarak yorumlandı.

KİMLERE MESAJ VERMEK İSTEDİ?

Türkiye'de 40 bin insanın kanına girmiş PKK'ye bağlı bir partinin iddia ve iftiraları hakkında cevap veren emniyet müdürünün sürekli bir şekilde PKK/HDP saldırılarına maruz kalan Hür Dava Partisi (HÛDA PAR)'ın ismini özellikle anması manidar bulundu. Manisa Emniyet Müdürü Ceren'nin bu skandal ifadeyle "kime-kimlere mesaj veriyor olabilir" sorusunu akıllara getirdi! (Doğruhaber)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler