Manisa şehir çöplüğü yandı

Manisa şehir çöplüğü yandı

Manisa şehir çöplüğünde gaz sıkışmasından dolayı çıkan yangın, korkulu anlar yaşattı. Bir tarafı orman bir tarafı yerleşim merkezi olan şehir çöplüğündeki yangına zamanında müdahale edilmesi olası bir faciayı önledi.

MANİSA - Manisa şehir çöplüğünde bu sabah çıkan gaz sıkışmasından dolayı çıkan yangın, şehrin üzerinde yoğun bir duman oluşturdu. Bir tarafı orman bir tarafı yerleşim merkezi olan şehir çöplüğündeki yangına zamanında müdahale edilmesi olası bir faciayı önledi.

 

Manisa Belediyesi İtfaiye Müdürü Ali Gül yangınla ilgili yaptığı açıklamada, "08.30 civarında çöplüğün hemen sağ tarafında 50 metrelik bölgede gaz sıkışmasından meydana gelen yangın, rüzgarın da tesiriyle şuanda gördüğümüz duruma geldi. Arkadaşlarla mücadele edip söndürmeye çalışıyoruz. Ormana sıçramasın diye söndürmeye gayret ediyoruz. Orman ekipleri, 2-3 tanesi burada. Çalışmalarımız şuanda 50 tane arkadaşla devam ediyor. Araçlarımızın hemen hemen hepsi burada yani 15 tane aracımız burada. İnşallah rüzgar ters esmez. Ters esmediği sürece de birkaç gün devam edecek bu yanma olayı.

 

Bir hafta tamamen duman çıkmayasıya kadar burada ekiplerimiz çalışmalarına devam edecek. Ama bir gün sonra burada inşallah alev kırılır. Orman tehlikesi şuanda yok gibi gözüküyor" dedi.

 

Söndürme çalışmalarının devam ettiği yangında çöplükteki yangın halen devam ediyor. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.