Manisa'da, Mültecilere Umut Oldular

Manisa'da, Mültecilere Umut Oldular

Mustazaflar Cemiyeti ve Umut Kapısı Derneği Manisa gönüllüleri şehirlerine gelen 20 Suriyeli aileye yardımda bulundu.

MANİSA - Mustazaflar Cemiyeti ve Umut Kapısı Derneği gönüllüleri Manisa'nın Turgutlu ilçesine gelen Suriyeli mültecilere gıda ve kışlık giysi yardımında bulundu.

 

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak önce Mardin'in Kızıltepe ilçesine ardından Manisa'nın Turgutlu ilçesine gelen Suriyeli ailelerin dramına duyarsız kalmayan Mustazaflar Cemiyeti ve Umut Kapısı Derneği gönüllüleri kışın çetin koşulları altında yaşam mücadelesi veren Suriyeli ailelere yardımda bulundu.

 

Yaptıkları yardımlar hakkında kısa bir açıklamada bulunan Mustazaflar Cemiyeti Gönüllüsü Fahrettin Kaya,ilçelerine 20 Suriyeli ailenin geldiğini belirterek Mustazaflar Cemiyeti ve Umut Kapısı Derneği gönüllüleri olarak bir tespit komisyonu kurduklarını söyledi. Yaptıkları ön çalışma ile Suriyeli mültecilerin acil ihtiyaçlarını tespit ettiklerini ifade eden Kaya, "Suriyeli kardeşlerimize acil olarak kışlık giysi ve gıda yardımında bulunduk." dedi.

 

Yaptıkları yardımların mülteci ailelerin tüm ihtiyaçlarını gidermeye yetmediğini dile getiren Aslan, maddi durumu iyi olan vatandaşları Suriyeli mültecilere yardım etmeye davet etti.

 

Kaya ayrıca yardımların mağdurlara ulaştırılmasında katkısı olan herkese teşekkür etti. (Ramazan Sındıraç- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.