Manisa'da tedbir kararlarına uymayan işletmelere yasal işlem yapıldı

Manisa'da tedbir kararlarına uymayan işletmelere yasal işlem yapıldı

​Dünya genelinde yayılan Covid-19'un ülkemizde yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbir kararlarına uymayan 18 iş yeri için yasal işlem uygulandı.

Corona virüs salgınının halk arasında yayılmasının önlemek ve ölüm riskini en aza indirmek için alınan tedbirler kapsamında, kapalı kalması gereken işletmelerin kapatılmamasından dolayı yasal işlem yapıldı.

Manisa Valiliği tarafından yapılan açıklamada "Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen Corona virüs (Covid-19)'un ülkemizde yayılmasını önlemek ve vatandaşlarımızı korumak amacıyla İlimizde de çeşitli tedbirler alınmıştır. İlimizde, alınan tedbirler kapsamında sıklıkla denetimler yapılmaktadır. Yapılan denetimlerde, tedbir kararlarına uymadığı tespit edilen 18 iş yerine yasal işlem uygulanmıştır. Vatandaşlarımızın alınan tedbir kararlarına uyma konusunda gerekli hassasiyeti göstermesi Covid-19'un ülkemizde yayılmasını önleyecektir. Bu süreçte, ekiplerimiz tarafından yapılan denetimler devam edecek olup, tedbir kararlarına uymayanlar hakkında yasal işlem uygulanacaktır." denildi.

İLKHA


Manisa'da tedbir kararlarına uymayan işletmelere yasal işlem yapıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.