Mardin Artuklu Belediyesi halkla buluşuyor

Mardin Artuklu Belediyesi halkla buluşuyor

​Görevlendirme yapılan Mardin Artuklu Belediyesi, her çarşamba günü saat: 10.00’da ‘Halk Günü’ adıyla vatandaşlarla buluşacak.

Artuklu Belediyesi,  vatandaşlarının görüş ve isteklerini önemsediğinin altını çizecek bir uygulamaya hayata geçiriyor. “Artuklu Belediyesi ve vatandaş el ele” sloganıyla Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk ile belediyenin kurum müdürlerinin katılımıyla ‘Halk Günü’ etkinliği düzenlenecek.

Vatandaşlarının istekleri ve önerilerinin dinleneceği, çözüm üretileceği halk günü, her çarşamba günü saat: 10.00’da başlayacak. Belediye Toplantı salonunda gerçekleşecek halk günleri, bütün vatandaşlara açık olacak.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaş odaklı ve şeffaf bir yönetim anlayışının önemine işaret eden Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, şunları söyledi:

“Biz birlikte Artukluyuz ve bütün çabamız daha mutlu bir Artuklu hedefimize ulaşabilmek içindir. Bu hedefimiz de ancak vatandaşlarımızla bir bütün olmaktan geçer. Hatalarımızdan ders çıkarmamız, doğrularımızı görmemiz, eksiklerimizi tespit edebilmemiz için vatandaşlarımıza kulak vermemiz gerekir. Vatandaşlarımızın belediyelerimize doğrudan ulaşabilmesi için Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Yaman’ın önderliğinde bütün ilçe belediyeleri olarak Mardin Masa uygulamasını hayata geçirdik. Bu uygulamamızın faydasını fazlasıyla gördük. Ayrıca sosyal inceleme ekiplerimiz vatandaşlarımızı ziyaret ederek ihtiyaçlarını tespit ederken, mobil ekiplerimiz hizmetlerimizin ilçemizin her noktasına ulaşıp ulaşmadığını denetliyor. Her hafta düzenleyeceğimiz ‘Halk Günü’ uygulaması, bu çalışmalarımızı tamamlayıcı nitelikte olacaktır.”

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.