Mardin Artuklu Üniversitesinin yeni rektörü İbrahim Özcoşar mazbatasını aldı

Mardin Artuklu Üniversitesinin yeni rektörü İbrahim Özcoşar mazbatasını aldı

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, mazbatasını YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın elinden alarak resmen göreve başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı 2 inci, 3 üncü ve 7’nci maddeleri gereğince ataması gerçekleştirilen Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Özcoşar’a rektörlük mazbatası Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından verildi. Başkan Saraç, Rektör Özcoşar’a yeni görevlerinde başarılar diledi.

Mazbatasını alan Rektör Özcoşar ise sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın teveccühleri ile 22.8.2019 tarihi itibarıyla Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü görevinin şahsıma tevdi edilmesinde başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Sayın YÖK Başkanımıza ve çok değerli YÖK üyelerimize teşekkür ederek, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler