Mardin Cezaevi'nde Ayaklanma (Yenilendi)
Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan mahkumlar, havalandırma boşluğunda yataklarını ateşe verdiler.
MARDİN - Mahkumlar, Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi'nde yangın çıkardı. Edinilen bilgilere göre, dün akşam çocukların kaldığı bir koğuşta tutulan adli suçtan tutuklu çocuklar yastıklarını ateşe verdiler. Yangın büyümeden söndürüldü.
Bugün ise saat 09.15 sıralarında bazı siyasi mahkumlar, havalandırma boşluğunda yatakları ateşe verdiler. Bunun üzerine cezaevine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Buradaki yangına da müdahale edilerek söndürüldü.
Çıkartılan yangınların ardından Mardin Vali Vekili, Alay Komutanı, Emniyet Müdürü ve Cumhuriyet Başsavcısı cezaevinde gittiler. Yetkililerin mahkumlarla bir görüşme yapmaları bekleniyor.
Mahkumların neden yangın çıkartıldıkları ise henüz bilinmiyor. (İLKHA)
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.