Mardin-Kızıltepe karayolunda sulama tankeri yine kazaya sebep oldu

Mardin-Kızıltepe karayolunda sulama tankeri yine kazaya sebep oldu

Mardin-Kızıltepe karayolunda akşam saatlerinde refüjdeki ağaçları sulayan belediye arazözüne yine araç çarptı. Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Mardin’in en işlek ve önemli noktalarından biri olan Protokol Yolu olarak bilinen Mardin Kızıltepe D-950 Karayolu, yeni görünüme kavuşmak için Mardin- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kardeş Belediye Projesi kapsamında 16 kilometrelik protokol yolu için refüj ve peyzaj düzenlenmesinde otomatik sulama sistemi devre dışı kalınca, sulama yapan tankerler, tehlike saçmaya devam ediyor.

Defalarca maddi hasarlı kazalara sebebiyet veren arazöz, geçtiğimiz günlerde bir pizza markasına ait motosikletli kuryenin vefatına neden oldu.

Bugün akşam saatlerinde ise Abdulbasit Şimşek yönetimindeki 46 EK 134 plakalı araç, Selen Kışlası yakınlarında sulama yapan tankere çarptı. Süratli olduğu öğrenilen araç, çarpmanın etkisiyle hurda yığınına döndü.

Çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkartılan sürücü Şimşek, 112 acil servis ambulansı ile Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.