Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’ın ilçe ziyaretleri sürüyor

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’ın ilçe ziyaretleri sürüyor

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, planlanan çalışmaları yerinde görmek için Kızıltepe, Nusaybin ve Midyat ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Vali Demirtaş, ilk önce Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, daire başkanları ve ilgili kişiler ile Artuklu Yenişehir’de trafiği rahatlatacak olan Otopark Projesi Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Sonrasında Kızıltepe Meyve ve Sebze Hali Derneği Başkanı Fırat Oral ve yönetimi ile Kızıltepe ilçesinde yapılacak olan Meyve ve Sebze Hali Proje toplantısını gerçekleştiren Vali Demirtaş, buradan Kızıltepe ilçesine geçerek, Hayvan Pazarı ve Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner Kontrol Noktasında incelemelerde bulundu.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından Mardin Yeşilleniyor Projesi kapsamında, 2020-2021 yılı ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Nusaybin ilçesinin tarihi İpek Yolunda fidan diken Vali Demirtaş, dikilen fidanlara can suyu verdi.

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Zeytin Dalı Harekatı’nın sürdürüldüğü Afrin’de çıkan çatışmada vefat eden Uzman Çavuş Mehmet Altun’un baba ocağını ziyaret ederek baba Şükrü Altun’a baş sağlığı diledi.

Buradan Midyat ilçesine hareket eden Vali Demirtaş, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ile beraber ilçede yapılması planlanan otogar, yollar ve mezbahaneyi dolaşarak yetkililerden bilgi aldı.


Mardin Valisi Demirtaş’ın ilçe ziyaretleri sürüyor

Mardin Valisi Demirtaş’ın ilçe ziyaretleri sürüyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler