Mardin'de siyer yarışmalarında dereceye girenler ödüllendirildi

Mardin'de siyer yarışmalarında dereceye girenler ödüllendirildi

Mardin'de ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen siyer ve kitap okuma yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak 4'üncüsü düzenlenen ilkokul, ortaokul ve liseler arası Siyer Yarışması ve Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Mardin Artuklu Üniversitesi Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen programa, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, ilçe milli eğitim müdürleri, il milli eğitim birim amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

17 bin öğrencinin katıldığı ilkokul, ortaokul ve lise kategorileri siyer yarışmalarında dereceye giren ilk 50 öğrenciye ve toplamda 150 öğrenciye ödül verildi. Ayrıca siyer bilgi yarışmalarında ilk 3'te yer alan toplam 36 öğrenciye ve bu yarışmalarda emeği geçen okul idarecileri ve öğretmenlere de hediyeler verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, bu yarışmanın bir kaybedeninin olmadığını ifade ederek, "Peygamber Efendimizin yaşamının öğrenilmesinde bir miktar bile katkımız oldu ise ne mutlu bize. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler