​Mardin’de trafik kazasında vefat eden öğretmen için mevlit okutuldu

​Mardin’de trafik kazasında vefat eden öğretmen için mevlit okutuldu

​Mardin’de geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasında 3 yaşındaki oğlu ile beraber vefat eden öğretmen Dilek Değer için mevlit okutuldu.

Mardin merkez Artuklu ilçesi Türkmenler Deresi’nde sürücüsü öğrenilemeyen 47 DS 229 plakalı beton mikserinin 06 DS 9401 plakalı otomobili çarpması sonucu yaşanana kazada yanında bulunan 3 yaşındaki oğlu ile beraber vefat eden Dilek Değer için mevlit okutuldu.

Öğretmenlik yaptığı Kızıltepe Adnan Menderes İlkokulunda verilen mevlide; Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az, vefat eden Dilek öğretmenin babası ve mahalle imamı katıldı.

Okutulan mevlidin ardından okul yönetimi tarafından hazırlanan 90 paket tatlı ve çeşitli yiyecekler fakir ailelere dağıtıldı.

Mevlit sonrası açıklamalarda bulunan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, okulda bulunan öğretmenlerin meslektaşlarına olan son görevlerini güzel bir şekilde yerine getirdiklerini dile getirdi.

Sarı, “Dilek öğretmenin, 12 Haziran Pazartesi günü Mardin-Kızıltepe Karayolu'nda geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi bizleri derinden üzmüştür. Bu elim kaza sonucu hayatını kaybeden öğretmenimiz ve çocuğuna Allah'tan rahmet, ailesine, milli eğitim camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Öğretmenimiz için okutulan bu mevlitte emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.