Mardin’in Derik Üçyol mevkiinde kaza: 1 ölü 5 yaralı

Mardin’in Derik Üçyol mevkiinde kaza: 1 ölü 5 yaralı

Mardin’in Derik Üçyol mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti,5 kişi de yaralandı.

Derik Üçyol mevkiinde 2 aracın karıştığı kazada Meyhan Ari  (51) adlı kadın hayatını kaybederken 5 kişi yaralandı.

Kaza, Kızıltepe-Viranşehir Karayolu'nun Derik Üçyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Derik Derinsu (Buğurê köyü) Mahallesi istikametinden gelen, Derinsu Mahallesi eski muhtarı olan Halil Güngör yönetimindeki 34 VCF 47 plakalı Jeep, Kızıltepe-Viranşehir Karayolu'nun kesiştiği noktada kavşaktan ana yola çıkmak istediği esnada, Kızıltepe  istikametinden Viranşehir  istikametine gitmek olan Abdülkadir Ari yönetimindeki 34 TB 4167 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çıkan 34 TB 4167 plakalı otomobilde bulunan 51 yaşındaki Meyhan Ari olay yerinde hayatını kaybederken sürücü Abdulkadir, Babası Celal, Özlem Arı ve jeepin sürücüsü Halil Güngör ve Suriyeli Eşi Fatma Sımo olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.  Kazada hayatını kaybeden Meyhan Ari Kızıltepe Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı.

Yaralılar Abdülkadir, Celal ve Özlem Ari Kızıltepe Devlet Hastanesi acil servisine, Halil Güngör ile eşi Fatma Sımo ise Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.