Mehmet Özhaseki 21 yıllık görevinden istifa etti

Mehmet Özhaseki 21 yıllık görevinden istifa etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhasek Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda yaptığı bir Basın toplantısında Belediye Başkanlığından istifa ettiğini ve 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler için aday adayı olduğunu söyledi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, istifasını açıkladığı toplantıda "Bu bir hatime değildir bir Fatiha'dır. Bu bir son değildir, başlangıçtır" dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin istifasını açıkladığı Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunun içi ve dışı tamamen doldu.

 

Allah'ın takdiri ve bilgisi olmadan bir yaprak tanesinin bile kıpırdayamayacağını,  herkes için çizilmiş olan bir kaderin, bir alın yazısının olduğunu ifade eden Başkan Özhaseki, "Yüce Rabbimiz, Kur'an'da, İnşirah suresinde 'bir işten ayrıldın mı, derhal yeni bir işe koyul' buyurmaktadır. Bizim dünya görüşümüzde bir son, bir emeklilik durumu yoktur. Bizde ancak taze başlangıçlar olur. Bizde hatime yoktur, Fatihalar vardır. Son yoktur, Başlangıçlar vardır. İşte ben bugün, yeni bir menzile yol alışın, taze ve yeni bir başlangıcın arifesinde bulunuyorum. Sona eren bir şey yok. Olan ve olacak olan yeni ve taze bir başlangıç. Euzü-Besmele çekerek şeytan kovalayarak, Fatihalar okuyarak, yolumuza devam edeceğiz" dedi.

 

Konuşmasında tüm Kayserililere seslenen Başkan Özhaseki, daha sonra, "Ben biliyorum ki, sizin rızanız olmadan bu yola çıkılmaz, bu bahçeye girilmez. Yola çıkılsa, bahçeye girilse bile menzile varılmaz. Varılsa bile gonca güller derilmez. Sizden rızalık bekliyorum. Destek bekliyorum. Dua bekliyorum."ifadelerini kaydetti. (Fatih GÜLTEKİN - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.