Mekke'nin Fethi Manisa'da Kutlandı

Mekke'nin Fethi Manisa'da Kutlandı

Anadolu Gençlik Derneği Manisa Şubesi, 2012 yılının son gecesinde "Mekke'nin Fethi"ni kutladı.

MANİSA - Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, ilahiler seslendirildi, sinevizyon gösterimi sunuldu. AGD Manisa il başkanı İlhami Tekeli selamlama konuşması yaparken eğitimci Mustafa Akkuyu bir konuşma yaptı.


AGD Manisa il başkanı İlhami Tekeli, "Manşetlerle, haber siteleriyle, TV ekranlarıyla ülke gündemine sokulan yılbaşı eğlencesi adı altında kokuşmuşluğa en güzel şekilde cevap vermek için burada bulunduğumuzun farkındayız. Biz AGD mensupları olarak iyiliğin, güzelin, doğrunun, faydalı ve adil olanın hayatın her alanında tesisi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve takatimizin sonuna kadar da sürdüreceğiz inşallah" dedi.


Daha sonra söz alan Eğitimci Mustafa Akkuyu, Yaşadığımız coğrafya sadece topraklarıyla değil zihinleriyle de işgal altında olduğunu belirterek, "Milyonlarca insan farkında olarak veya olmayarak kendine ait olmayan bir yaşam biçimine doğru sürüklenmektedir ve zaman içinde bu yaşam biçimini özümsemeye başlıyor. Geçmişte masum ve sıradan görünen bu kutlamalar artık bir ideoloji haline gelmiş, Noel ile birlikte haramların meşruiyeti söz konusu olmuştur" dedi.


Fethin Hüdeybiye'de başladığını, Fetih süresinin burada nazil olduğunu belirten Akkuyu, "Fetih yüreklerin, gönüllerin fethidir. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.