Mersin’de "Salgın Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

Mersin’de "Salgın Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

Mersin Valiliği tarafından, ilin turuncu kategoride olması ve hijyen kurallarına uyulması hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 01 Mart 2021 tarihinde açıkladığı "yerinde karar" dönemine girilmesinin ardından ilde alınan kararların değerlendirildiği Pandemi Bilgilendirme Toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Mavi Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, merkez ilçe kaymakamları, belediyeler, il müdürleri, ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK temsilcileri ile oda ve borsa başkanları katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmasında, pandemiyle mücadelede ülke genelinde olduğu gibi il genelinde de çok ciddi ve sıkı bir mücadelenin devam ettiğini ifade eden Vali Ali İhsan Su, ilin salgın tablosu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İl pandemi risk haritasında Mersin'in turuncu kategoride yer aldığını ifade eden Vali Su ”İçerisinde bulunduğumuz kademeli normalleşme sürecinde; rehavete kapılmadan, daha dinamik bir denetleme süreci içerisine girildi. Alınan tedbirlere sıkı bir şekilde uymaya devam edilirse pandemi tablosunda ilimiz çok daha iyi durumlara gelecektir.” şeklinde konuştu.

Toplantıda maske, mesafe ve hijyen kuralları ile izolasyon kurullarına uyulmasının önemini yineleyen Vali Su “İlimizin içerisinde bulunduğu tabloyu daha iyiye çevirmek kendi elimizdedir. Pandemiyle mücadelede tüm vatandaşlarımız ile birlikte topyekûn seferber olmamız gereklidir.” ifadelerini kullandı.

İl genelinde salgın ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantı, görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi. 


Mersin’de

Mersin’de

Mersin’de

Mersin’de

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler