Meslek sahibi olmak için bilgisayar eğitimi alıyorlar

Meslek sahibi olmak için bilgisayar eğitimi alıyorlar

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi'nde Bilgisayar işletmenliği eğitimi alan gençler, meslek sahibi olmak için düzenlenen eğitimlere katılıyorlar.

Şahinbey Belediyesi'nin gençlik merkezleri ve sosyal tesislerinde 7'den 70 herkes bilgisayar kursuna gelebiliyor. Özellikle gençler meslek edinme ve gelecekte daha iyi şartlarda çalışabilmek için bilgisayar işletmenliği ve bilgisayarlı muhasebe gibi ücretsiz eğitim verilen kurslara geliyorlar.

Şahinbey Belediyesine bağlı Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi'nde 1 Temmuz'da başlayan kursta 25 öğrenci eğitim görüyor. Kurs süresince öğrencilere bilgisayar kullanımı, internet kullanımı, internet kullanımında bilgi güvenliği ve office programları eğitimi veriliyor.

Kurs sonunda öğrencilere Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı resmi kurumlarda, devlet memuriyetinde ve özel sektör de geçerli olan sertifika veriliyor.

Kursa gelen öğrenciler verilen eğitimden oldukça memnun olduklarını belirterek, "Bu kursu tercih etme sebebimiz. İş sahibi olmamızda kolaylık sağlamasıdır. Çünkü birçok iş yeri ve kurum bilgisayar bilen elemanlar alıyorlar. Bu nedenle bu kursa geliyoruz. Bizlere bu imkânı sağlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyoruz." diye konuştular.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler